Ərzaqlar:
- 2,5 stəkan un
- 1,5 stəkan bitki yağı
- 1,5 stəkan su
- 1,5 stəkan şəkər
- Yarım ç.q. çay sodası (sirkə ilə əritmək)
- 6 x.q. ərik cemi (və ya hər hansı başqa cem)
- 3 x.q. kakao
- vanil
- xırda doğranmış qoz ləpəsi
- 2,5 stəkan un
- 1,5 stəkan bitki yağı
- 1,5 stəkan su
- 1,5 stəkan şəkər
- Yarım ç.q. çay sodası (sirkə ilə əritmək)
- 6 x.q. ərik cemi (və ya hər hansı başqa cem)
- 3 x.q. kakao
- vanil
- xırda doğranmış qoz ləpəsi
Hazırlanması:
Ərzaqları yazdığım sıra ilə qarışdırıb yağlanmış tavaya tökürük. Sobada
180-200 dərəcədə 35 dəqiqə bişiririk. Çıxardandan sonra üzərinə bəzək
üçün xırda doğranmış qoz ləpəsindən səpirik. İstədiyiniz formada doğrayıb süfrəyə verə bilərsiz.
Nuş olsun!
Bu iftara nese bishirim, yoxsa shishem:P
ReplyDeleteGör neynirsən.))
ReplyDeleteBes yumurta pesoq felan vurulmur? Nece dadiyir inda
ReplyDelete